Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to top

Top

JAVNO PREDSTAVLJANJE PROJEKTA

JAVNO PREDSTAVLJANJE PROJEKTA

JAVNO PREDSTAVLJANJE PROJEKTA

„ZAŽELI JOJ ZAPOŠLJAVANJE!“

 

 

Udruga ZvoniMir organizira predstavljanje aktivnosti projekta pod nazivom Zaželi joj zapošljavanje! koji je uz posredništvo Ministarstva rada i mirovinskog sustava u cjelosti financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda.

Projekt se provodi u partnerstvu sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Područni ured Šibenik i Centrom za socijalnu skrb Knin, a njegov osnovni cilj je zapošljavanje i educiranje teže zapošljivih kategorija žena kako bi u buduće bile konkurentnije na tržištu rada.

Projekt se provodi na područjima šest jedinica lokalne samouprave – Knin, Drniš, Skradin, Biskupija Kistanje i Ervenik. Uz podršku Područnog ureda HZZ – a zaposlili smo 40 žena na poslovima pružanja njege starijim osobama u njihovim domaćinstvima, na period od 24 mjeseca, te 5 osoba kao članova projektnog tima na poslovima upravljanja i koordinacije projeknih aktivnositi na period od 30 mjeseci. U suradnji sa Centrom za socijalnu skrb Knin odabrali smo 200 krajnjih korisnika projektnih aktivnosti, odnosno starijih i nemoćnih osoba kojima se svakodnevno pruža usluga njege u njihovim domaćinstvima. Obavili smo javnu nabavu kao i prvu isporuku kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština te nam predstoji organiziranje edukacije za žene koje time žele poboljšati svoju konkurentnost na tržištu rada.

U sklopu projekta organiziramo dva javna predstavljanja projektnih aktivnosti i to u Kninu 6.8.2018.g. u prostorijama HGK sa početkom u 11:00 sati i u Kistanjama 8.8.2018.g. u prostorijama općine, također sa početkom u 11:00 sati.

Svi zainteresirani su dobrodošli na javno predstavljanje projekta Zaželi joj zapošljavanje!

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien